Wooling spužvica

Image
Wooling spužvica, prirodni je je preparat za piling lica.

Ručno rađena, od vune domaće ovce pramenke, Wooling spužvica koristi se za čišćenje lica, odstranjivanje mrtvih stanica, temeljno čišćenje kože, podsticanje cirkulacije te prirodnu obnovu kože. Pogodna je za sve tipove kože.

Za razliku od drugih mehaničkih odstranjivača nećistoća sa kože, Wooling spužvica je toliko nježna i praktična da ih svakodnevno možete koristiti.

Djelovanje na kožu

Wooling spužvica je u potpunosti prirodna, testirana (ne na životinjama!) i dokazano nije štetna za zdravlje konzumenta, niti za prirodu, jer je biorazgradiva.

Kod masnog tipa kože, ova će spužvica pomoći očistiti gornji sloj kože bez grubog uklanjanja prirodnih ulja, dok će za suhu kožu smanjiti dodatno isušivanje koje se često događa nakon čišćenja kože gelovima ili pjenama za pranje lica.

Problematična koža sklona aknama i prištićima naći će novog saveznika u Wooling spužvici jer će nježno očistiti kožu i spriječiti nakupljanje nečistoća u porama.

Osobe s izrazito osjetljivom kožom takođe mogu koristiti Wooling spužvicu bez straha od iritacija jer je Wooling trenutno najnežniji inovativni proizvod za čišćenje kože na našem tržištu.