O Wooling timu

Image
Iz kreativne Animaknitts radionice stiže nam nešto posve novo,
nešto što će naročito obradovati drage dame kojima su zdravlje i njega na prvom mjestu.

Ko stoji iza Woolinga

Vlasnica i glavni ‘krivac’ za sve divne Animaknitts proizvode, Lejla Mandžuka-Smajić, osmislila je i kreirala WOOLING (wool engl. vuna i peeling) – ručno rađenu, potpuno prirodnu spužvicu za čišćenje lica. Wooling se pravi od čiste vune domaće ovce Pramenke.

Bez ikakvih aditiva ili umjetnih boja, anti-alergena Wooling spužvica idealno je rješenje za čišćenje svih tipove kože. Vuna od koje se ova jedinstvena spužvica pravi, oštrija je u odnosu na moher vunu te je idealna za piling lica.

Odlično čisti kožu otklanjajući s nje odumrle stanice, potiče cirkulaciju, podmlađuje kožu i vraća joj prirodni sjaj.

Na proizvodnji i pakovanju ove jedinstvene, prirodne spužvice za piling lica angažovano je 10 kreativnih i talentovanih dama, na čelu sa Lejlom Mandžuka-Smajić, koje s mnogo ljubavi, svakodnevno, ručno izrađuju inovativni prirodni proizvod od vune u njihovoj radionici u Travniku.

Ponosne su što promovišu vunu domaće ovce pramenke kao nevjerovatno kvalitetnu sirovinu, te što im je, u isto vrijeme, omogućujeno da se, kao mlade, talentovane dame, osnaže u svojoj kreativnosti i osjete vrijednim članovima ovog društva. Inače,

Wooling je prepoznat od strane međunarodnog lanca drogerija, kao inovativan i proizvod koji je interesantan tržištu, te se odmah našao na svim njihovim policama. U planu je linija za muškarce i za djecu.